Забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів району комп’ютерною технікою

16.01.2017

Нещодавно голова районної ради С.Ф. Панов, голова районної державної адміністрації В.А. Шаров разом з депутатом Харківської обласної ради О.В. Львовою та начальником відділу освіти районної державної адміністрації І.О. Повойко відвідали Хрущово-Микитівську ЗОШ І-ІІ ступенів та Полковомикитівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Візит гостей став справжнім святом, як для дітей так і для вчителів, адже очільники районної влади для оновлення застарілої техніки в комп’ютерних класах передали учням шкіл 9 новеньких ноутбуків, які були придбані за рахунок коштів районного бюджету.

Вручаючи сертифікати на комп’ютерну техніку директорам шкіл, голова районної державної адміністрації зазначив, що керівництво району і надалі по можливості дбатиме про забезпечення навчальних закладів всім необхідним, а також побажав учням успіхів та наголосив, що для відбудови нашої держави потрібні мудрі, освічені, чесні, віддані громадяни. То ж вчіться сумлінно, любіть і цінуйте все українське - нашу мову, національні символи, традиції. Якщо це все буде у вас у душі, то Україна переможе.

Гості відвідали класні кімнати, їдальню та приміщення навчальних закладів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.