За підсумками IV позачергової сесії Богодухівської районної ради

28.01.2021

28 січня відбулася IV позачергова сесія Богодухівської районної ради VIII скликання, в процесі якої депутати розглянули та прийняли відповідні рішення з 17-ти питань порядку денного.

Першочергово було заслухано інформацію голови територіальної виборчої комісії Грекової Т.М. щодо заміщення депутата Богодухівської районної ради та входження до складу депутатського корпусу Павлової Оксани Святославівни.

Під час розгляду порядку денного рада прийняла ряд рішень щодо передачі майна спільної власності територіальних громад Богодухівського району територіальним громадам: Богодухівській та Валківській міським, Коломацькій селищній.

Депутати заслухали звіт «Про підсумки роботи КПОЗ «Міжлікарняна аптека № 339» за 2020 рік» та передали підприємство до Богодухівської міської ради. Затвердили Програму територіальної оборони Богодухівського району на 2021-2022 роки та підтримали 2 питання щодо списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна».

Окрім того, було підтримано Звернення депутатів Богодухівської районної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на вебсайті в розділі «Документи».

Більше фото