З нагоди Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення відзначено працівників комунальних підприємств

16.03.2023

У неділю, 19 березня, своє професійне свято відзначатимуть працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Напередодні працівників комунальних підприємств привітали голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської РВА Анатолій РИСЦОВ, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ.

«Ваша праця завжди була надзвичайно важлива і відповідальна, вона не знає норми до робочого часу. І вдень, і вночі, ви завжди на передовій.

Низький уклін і щира вдячність вам за нелегку щоденну працю, мужність і стійкість, за турботу і комфорт жителів громади Богодухівського району та готовність у будь-який час забезпечувати належну життєдіяльність району в умовах воєнного стану» - зазначив Юрій ЯЦИНА.

Керівники влади подякували всіх причетних до свята, побажали міцного здоров’я, щастя, мирного неба, сімейного благополуччя, достатку та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі.

За плідну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства у період широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну, високий рівень професійної майстерності та з нагоди свята кращих працівників галузі нагородили спільними Почесними Грамотами Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу та Харківської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН України, а також спільними Подяками та Грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації.