З Міжнародним Днем Весни, Краси і Любові! Милі, чарівні та незламні жінки України!

08.03.2024

Прийміть щирі та теплі вітання з нагоди чудового свята, яке наповнене теплими словами, щирими посмішками та весняним настроєм - Міжнародним
жіночим днем Весни Краси і Любові!
Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і дбайливість. Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.
Сьогодні українські жінки разом з чоловіками на передовій відстоюють мир та єдність України. На жіночі плечі лягла важка ноша, жінки воюють, жінки витягують поранених з поля бою, лікують, волонтерять, жінки докладають усі зусилля для перемоги. Українські жінки залишаються взірцем незламності, неймовірної внутрішньої сили, непохитної віри в перемогу.
Особливі слова підтримки висловлюю матерям, які не дочекалися своїх синів та доньок з війни. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за дітей, наших Героїв, наповнює ваші серця.
Доземний уклін Вам, наші рідні Берегині, за ваш щоденний подвиг, безмежну любов і терпіння, ніжність і доброту, виховання дітей і турботу про них, за те що вчите їх бути справжніми людьми та патріотами своєї країни. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру у нашій державі.
У ці весняні дні хочеться побажати усім вам, дорогі наші жінки, мирного неба над головою, перемоги, здоров'я, щастя і добра. Нехай у вас буде якомога менше тривог і прикрощів, а в домівках панують затишок і тепло.
Хай не в’яне ваша жіночність і природня краса, які роблять наше життя яскравішим і прекраснішим! Хай завжди оберігає Бог вас, ваших рідних і близьких. Миру, щастя і благополуччя вам!
Зі святом Весни, Вас дорогі жінки!
СЛАВА УКРАЇНІ!
З глибокою повагою і шаною до Вас,
Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА