Юрій ЯЦИНА привітав військовослужбовців з нагоди 30-річчя Збройних Сил України

06.12.2021

06 грудня голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом із заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрієм КУЗУБОМ та Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ привітали військовослужбовців та працівників Збройних Сил України Богодухівського районного центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області з нагоди Дня Збройних Сил України.

«Немає благороднішої місії, ніж захист свого народу. Саме у ваших руках мир і спокій, який ви даруєте кожній родині. Схиляю голову перед Вашою волею, патріотизмом і козацьким духом. Уже 30 років саме на плечах військовослужбовців лежить оборона, територіальна цілісність і недоторканність України. Сьогодні ви продовжуєте захищати рідну землю та націю в зоні бойових дій», – в своєму вітанні зазначив Юрія ЯЦИНА.

Юрій Дмитрович подякував кожному за самовідданість і гідність та побажав здоров’я, злагоди та благополуччя кожному військовому, працівнику Збройних Сил України та їхнім сім’ям. І закликав зберігати пам'ять у серцях про тих, хто віддав життя за Україну.

За особисті досягнення у військовій службі, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну життєву позицію, ініціативу і наполегливість та з нагоди 30-річчя Збройних Сил України кращих військовослужбовців та працівників Богодухівського районного центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області нагороджено спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.