XLV сесія Богодухівської районної ради

06.08.2019

06  серпня відбулася чергова XLV сесія Богодухівської районної ради VII скликання в ході якої було розглянуто 11 питань порядку денного.

Депутати заслухали звіт «Про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року» та прийняли до відома дану інформацію.

Були внесені зміни та доповнення до таких програм:

- Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2019 рік;

- Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Богодухівщини на 2017-2020 роки» затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2016 року № 354-VII (зі змінами);

- Програми по захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, протидії тероризму, корупції та організованій злочинній діяльності у Богодухівському районі на 2016-2020 роки.

Розглянули та прийняли питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 21грудня 2018 року №821- VII «Про районний бюджет на 2019 рік» та додатків до нього.

Депутати затвердили програму «Про затвердження Цільової програми матеріально-технічного забезпечення Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату на 2019-2020 роки» та статут ГУТЯНСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (в новій редакції), прийняли рішення «Про передачу в оперативне управління закладами освіти Богодухівської районної ради будівель та споруд».

Розглянули звернення щодо надання матеріальної допомоги двом громадянам та прийняли позитивне рішення про виділення коштів.

Питання «Про погодження ліміту на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів (ялинки новорічні) на 2019 рік ДП «Слобожанське» шляхом голосування було виключено з порядку денного в зв’язку з тим, що не було представника даного лісового господарства, який повинен доповідати дане питання.

З детальною інформацією та проектами рішень можна ознайомитися на вебсайті Богодухівської районної ради.