Вивчили потреби медичної галузі району

23.01.2017

23 січня голова Богодухівської районної ради Панов С.Ф. разом з головою райдержадміністрації Шаровим В.А., депутатами Харківської обласної ради Львовою О.В та Пушкарем М.Б. відвідали комунальний заклад охорони здоров’я «Богодухівська центральна районна лікарня». Мета візиту — огляд стану стаціонарних відділень та господарського комплексу районної лікарні, ознайомлення із умовами лікування хворих.

Перше, що цікавило, це стан виконання ремонту пологового відділення, на який з районного бюджету було виділено 50 тис.грн. Тепер нові маленькі жителі району перші кроки в житті проводять в оновлених приміщеннях, особливо гарною виглядає кімната для виписки мами і дитини. Є можливість сфотографуватися на мальовничому фоні.

Під час візиту до лікарні керівники району обговорили з головним лікарем і керівним складом закладу питання подальшого розвитку медичної галузі району, визначили головні потреби та напрямки діяльності. Адже від успішності реформи медицини, яка нині на слуху чи не в кожного, залежить дуже багато і саме найцінніше – здоров’я наших людей.

В лікарні існує нагальна потреба фінансової підтримки закладу на капітальні та поточні ремонти приміщень, придбання новітнього устаткування і обладнання, необхідних для лікування медпрепаратів, захист права населення на якісне медичне обслуговування, тощо.

Результати огляду показали, що владі, разом з адміністрацією медичного закладу, потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб підвищити якість надання медичних послуг населенню, покращити умови праці медичного персоналу, створити більш комфортні умови для пацієнтів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.