Вшанування Дня ліквідатора

13.12.2019

Голова районної ради Сергій Панов, представники громадських організацій «Союз Чорнобиль Богодухівщини», «Ветерани війни – інваліди Чорнобиля» та ліквідатори які пережили трагічні події квітня 1986 року урочистим зібранням біля пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля» відзначили День ліквідатора та у читальній залі центральної районної бібліотеки відбулося урочисте зібрання присвячене Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, що віддали свої життя та здоров’я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою і сьогодні.

Глибока вдячність всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи XX століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

Миру, здоров’я, злагоди, процвітання та добробуту сім’ям всім ліквідаторів! Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.