Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

22.06.2022

22 червня ми вшановуємо світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала війна. Саме цього дня 1941 року розпочалася нова фаза Другої світової війни, яка захопила територію України та стала найбільш кривавою і жорстокою.

Сьогодні керівництво Богодухівського району взяли участь у заходах з нагоди вшанування пам’ять жертв війни в Україні. Поклали квіти до Меморіалу Слави та схилили голови перед героями, які боролися за мир на рідній землі.

Зараз, як і в роки Другої світової війни, наша держава потерпає від кривавої російської агресії. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір. Ми обов’язково переможемо, як перемогли у Другій світовій війні, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності.

Низький уклін та світала пам'ять усім, чиї серця обпалила Друга світова війна і тим хто віддав своє життя за свободу українського народу. Дякуємо нашим воїнам, що захищають Україну сьогодні.