ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

14.12.2022

Щороку, 14 грудня, в Україні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції.

Керівництво району - голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ разом з представниками колективів та ГО «СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ БОГОДУХІВЩИНИ» взяли участь у вшануванні учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

«Ті, хто з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з грізним, підступним, невидимим ворогом - справжні герої. Ліквідатори Чорнобильської АЕС -приклад самопожертви та повної самовіддачі.

Сьогодні, відстоюючи свою незалежність і суверенітет, наша країна бореться з іншим ворогом – російським загарбником. Атакуючи атомні станції та залякуючи ядерною війною, російські військові можуть створити ще більше катастрофу.

Пам’ятаємо та вшановуємо подвиг ліквідаторів. Не допустимо нової радіаційної катастрофи. Підтримуємо захисників, що боронять нашу землю! Разом ми сильні! Слава Україні!» - зазначив у своєму виступі Юрій ЯЦИНА.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання. На завершення присутні поклали квіти до пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля».