Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20.02.2023

20 лютого в Україні на державному рівні відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності.

Саме в цей день 9 років тому на Майдані загинуло найбільше активістів Революції Гідності. Понад сотня людей загинули від куль, побиття або відійшли у вічність пізніше від отриманих на Майдані поранень.

Віддати данину мужності і патріотизму громадян, які повстали на захист демократичних цінностей, прав свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору прийшли: голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ та інші представники влади, трудових колективів та громадськості. Поклали квіти і вшанували хвилиною мовчання пам'ять про великих українців.

Герої, які полягли за ідею вільного та гідного життя назавжди залишаться історією зміцнення української державності та патріотизму.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!