Вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14.12.2016

14 грудня у центрі дитячої та юнацької творчості відбувся урочистий захід з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, дати, яка у календарі й історії нашої країни приурочена до дня прийняття Державною комісією в експлуатацію комплексу захисних споруд над четвертим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Привітали чорнобильців голова районної ради С.Ф.Панов, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, Богодухівський міський голова М.В.Голуб, голова районної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» О.О.Скорик та депутат Харківської обласної ради М.Б.Пушкарь.

Керівники подякували кожному за героїзм, мужність та побажали міцного здоров'я, невичерпної енергії, сімейного благополуччя, миру та злагоди.

Ліквідатори отримали Подяки від Богодухівської районної державної адміністрації та районної ради, а також знаки народної пошани - ордени «Чорнобильський Хрест».

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.