Всеукраїнський день дошкільника

27.09.2019

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє нашого покоління, адже саме дитячий садок вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається дітям з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

27 вересня, напередодні професійного свята – Всеукраїнського Дня дошкільника, яке відзначається в останню неділю вересня, голова районної ради Сергій Панов та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова привітали вихователів та працівників навчальних дошкільних установ з професійним святом.

В своєму привітанні, голова районної ради висловив глибоку повагу до такої клопіткої, великодушної та самовідданої професії побажавши успіхів, натхнення, терпіння, адже працювати з дітками не завжди легко, але коли людина працює з радістю та любов’ю – це вже не робота, а життєве призначення.

Кращих працівників дошкільних навчальних закладів нагородили спільними почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації.