Всеукраїнський День дошкілля

24.09.2023

Шановні вихователі та працівники дошкільних установ Богодухівського району!

Щиро вітаю вас з Всеукраїнським Днем дошкілля!

Щодня ви віддаєте тепло сердець дітям, благополучне дитинство і  подальша доля яких залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до їх внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільнята  пізнають  навколишній світ, вчяться любити і берегти свою Батьківщину.

Знання та вміння, набуті в дитинстві – це фундамент подальшого розвитку, який закладається саме в дошкільному навчальному закладі.

Нажаль у цьому році навчально-виховний процес у дитячих садочках та школах Богодухівського району розпочався в дистанційному режимі, наперекір жорстоким воєнним реаліям заклади продовжують надавати освітні послуги використовуючи дистанційну форму роботи з дітьми та батьками.

Щиро вітаю всіх працівників дошкільних установ району з професійним святом! Зичу вам міцного здоров’я, родинного тепла, щастя, добра та натхнення, відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави, а найголовніше – Перемоги та Миру!

Дякую вам за мудрість, терпіння і увагу до дітей. Ваша праця безцінна та благородна.

Впевнений що вже скоро дитячі садочки відкриють свої двері, а доброта і педагогічна майстерність вихователів перетворять кожен день малюків у радісний і щасливий!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА