Військовозобов’язаних з Богодухівського району відправили на навчальні збори

28.08.2018

28 серпня голова районної ради Сергій Панов взяв участь в урочистій відправці військовозобов’язаних, серед яких і депутат районної ради, працівники районної державної адміністрації,  сільські голови та інші.

Протягом десяти днів вони відпрацьовуватимуть навички, необхідні для оборони краю у разі потенційної небезпеки: матимуть змогу отримати військові знання та практичні навички з спеціальної, вогневої, інженерної, тактичної та військово–медичної підготовки. У ході проведення занять з бойової підготовки будуть проведені стрільби зі штатної стрілецької зброї.

На час проходження зборів за резервістами збережуться робочі місця та середній заробіток на підприємстві незалежно від форми власності. Крім того, по закінченню зборів усім резервістам будуть здійснені грошові виплати згідно діючого законодавства. Також кожний резервіст буде забезпечений безкоштовним 3-разовим харчуванням, речовим майном та медичним обслуговуванням. За підсумками навчань кращим військовозобов’язаним будуть присвоєні чергові військові звання.

Військовозобов’язані, які пройдуть ці навчальні збори, будуть призначені до роти територіальної оборони.

Після закінчення навчань вони повернуться до своїх повсякденних справ.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.