Вітаємо Почесного громадянина Богодухівського району МОСКВІНА Максима Руслановича з Днем народження!

03.02.2022

Шановний Максиме Руслановичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження від Богодухівської районної ради, всієї районної спільноти місцевого самоврядування!

У Ваші юні роки Ви досягли значних звершень і досягнень на міжнародному, Всеукраїнському, регіональному рівнях. Стали майстром спорту з важкої атлетики, встановили рекорди,... - чим внесли особистий внесок у підняття рейтингу та іміджу нашої молодої демократичної держави на світовій арені!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного щастя, тепла, благополуччя, достатку, невпинного руху вперед, нових досягнень, перемог, звершень та успішного здійснення всіх мрій, планів та задумів!

Нехай у всіх справах Вас супроводжує яскравий успіх, робота і спортивна діяльність  приносять тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення.

Бажаємо миру, любові, цікавих захоплень та неймовірних успіхів у будь-яких справах, щоденного натхнення та обов’язкового везіння у потрібну хвилину!

Дякую щиро Вам, що своїми перемогами та колосальною виснажливою роботою  над собою демонструєте українському суспільству, молоді, неабиякі можливості та перспективні напрямки мотивації, самореалізації та успішного проявлення природніх вмінь, нахилів, талантів, обдарувань, здобуваючи світові трофеї і перемоги!

Щасти Вам по життю! Щасливого Дня народження, Наш Чемпіон і Рекордсмен!!!

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА