Вітаємо переможців обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

01.04.2021

За результатами засідання Конкурсного комітету обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», головою Харківської обласної ради Артуром Товмасяном були оголошені найкращі ініціативи громад.

У Богодухівському районі отримали перемогу 4 проєкти, а саме: Богодухівської, Валківської, Золочівської та Краснокутської громад.

У рамках проєкту «Створення бізнес-інкубатору і мережі збутових сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на території Валківської громади» конкурсант СГ обслуговуючий кооператив «НАШ ДОБРОБУТ» та ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА планують реалізувати заходи щодо створення бізнес-інкубатора та 3 збутових сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, розробка веб-сайту. Загальна вартість проєкту 282 тис. грн.

Конкурсант Краснокутської громади ГО «Добра воля» разом з ХАРКІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ КП ”МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» реалізують проєкт «Харитонівська ремінісценція», метою якого є придбання музичного обладнання, встановлення віртуальної ЗD моделі «Співучих терас» для проведення концерту класичної музики. Загальна вартість проєкту 1 млн. 491 тис. 985 грн.

У Золочівській громаді визнано переможцем проєкт «Соціальний автобус» в рамках якого Золочівська селищна рада планує придбати соціальний автобус для перевезень пільгового контингенту. Загальна вартість проєкту 1 млн. 277 тис. 080 грн.

Богодухівська громада отримала перемогу в проєкті «Безпечне місто Богодухів» у процесі реалізації якого Богодухівська міська рада разом з КУ БОГОДУХІВСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ планують придбати 70 одиниць відеоспостереження, створити інформаційно-аналітичний автоматизований центр системи відеонагляду. Загальна вартість проєкту 1 млн. 989 тис. 150 грн.

Реалізацію проектів планується розпочати вже у квітні. Як зазначив президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, депутат обласної ради Сергій Чернов, за десять років існування конкурсу було реалізовано більше 2 тисяч проектів. «Разом в майбутнє» - успішний проєкт, який повинен лише удосконалюватися відповідно до вимог сучасності.

Дякуємо за створення конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», завдяки якому громади мають можливість вирішувати локальні завдання соціально-економічного напрямку.

Також Богодухівська районна рада вітає з перемогою 4-ох конкурсантів району. Висловлюємо вдячність за розробку ефективних проєктів розвитку громад і бажаємо успіхів у реалізації цілей і завдань проєктів-переможців обласного конкурсу «Разом у майбутнє» в 2021 році.