Вітаємо переможців обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2021 році з Богодухівського району

26.05.2021

Відповідно до Плану проведення обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» оцінено 41 проєктна заявка. Комісія відібрала 31 проєкт: 5 – перемогли саме з Богодухівського району.

Богодухівська районної ради щиро вітає переможців конкурсу із ефективним і успішним проектним менеджментом, залученням додаткових інвестицій у громади, у охорону здоров’я, особливо у такий особливий період боротьби з коронавірусною хворобою.

Щиро дякуємо всім конкурсантам, розробникам, партнерам, міським, селищним головам, депутатам місцевих рад, працівникам фінансових органів, бухгалтерам, громадським інституціям, керівникам і працівникам закладів охорони здоров’я за напружену і змістовно-якісну роботу над проектними заявками задля участі і, безумовно, перемоги.

Бажаємо успішної реалізації розвиткових проектів у визначені строки, і, як результат, покращення якості надання медичних послуг населенню, яке цього вкрай потребує на сучасному етапі.

Окремо щиро дякуємо голові Харківської обласної ради Артуру ТОВМАСЯНУ та заступниці голови обласної ради, депутату від нашого округу Тетяні БІЛОВОЛ за ефективну організацію обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» та за сприяння і особисту підтримку мініпроектів, поданих з Богодухівського району!

Переможці з Богодухівського району:

1. Богодухівська міська рада

Назва мініпроєкту: «Допоможемо вчасно»

Загальний бюджет: 500 000,00 грн.

Заходи, які планується реалізувати в рамках мініпроєкту: «Придбання портативного ультразвукового апарату».

2. Краснокутська селищна рада

Назва мініпроєкту: «Оснащення офтальмологічного кабінету медичним обладнанням»

Загальний бюджет: 500 000,00 грн.

Заходи, які планується реалізувати в рамках мініпроєкту: Придбання офтольмологічного обладнання (безконтактного тонометру, периметру, щілинної лампи зі столом) та 1 столу електропідйомного.

3. Коломацька селищна рада

Назва мініпроєкту: «Сучасна діагностика - запорука здоров'я».

Загальний бюджет: 498 000,00 грн.

Заходи, які планується реалізувати в рамках мініпроєкту: Придбання УЗД апарату.

4. Валківська міська рада

Назва мініпроєкту: «Попередимо захворювання валківчан!».

Загальний бюджет: 499 500,00 грн.

Заходи, які планується реалізувати в рамках мініпроєкту: Придбання апаратів холторів-моніторів.

5. Золочівська селищна рада

Назва мініпроєкту: «Підвищення якості та доступності надання медичних послуг населенню громади шляхом придбання медичного обладнання для облаштування оториноларингологічного кабінету в КНП «Золочівська лікарня» Золочівської селищної ради».

Загальний бюджет: 366 985,00 грн.

Заходи, які планується реалізувати в рамках мініпроєкту: Придбання отоларингологічного комплексу та 4 синускопів для роботи лор-кабінету.