Вітання з Днем народження голові Богодухівської районної ради Юрію Яцині

09.10.2023

Шановний Юрію Дмитровичу!

Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого дня народження! Наш дружній колектив вдячний Вам за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Працювати з таким керівником, як Ви, комфортно і  приємно. Не кожен може похвалитись таким мудрим наставником, професіоналом своєї справи. Ми Вас поважаємо за амбітність, цілеспрямованість. Ви той, хто завжди створює гарну атмосферу в колективі, мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та авторитетний. Ви ділитесь своєю енергією та заряджаєте інших позитивом. Спасибі Вам, Юрію Дмитровичу, за те, що зберігаєте оптимізм і впевненість, які так потрібні в даний час.

Ваша самовіддана праця на посаді  голови районної ради, висока професійність, вимогливість до себе і до інших, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для усіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед людьми за довірену Вам справу. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних і близьких!
Від щирого серця бажаємо Вам успішної діяльності на ниві місцевого самоврядування! Зичимо Вам душевної міцності, добробуту, терпіння, успіхів і вагомих досягнень на благо нашого району, миру і злагоди в нашій прекрасній Українській Державі.

Бажаємо Вам міцного здоров`я і  щастя, злагоди і гараздів,  благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег! Разом до Перемоги!

З повагою, виконавчий апарат, депутатський корпус та весь колектив Богодухівської районної ради