Вітання з Днем народження голові Богодухівської районної ради Сергію Федоровичу Панову!

07.09.2019

Шановний Сергію Федоровичу!

Колектив Богодухівської районної ради вітає Вас з чудовим, прекрасним та визначним днем у Вашому житті!

Ви приклад для кожного з нас, взірець чесності, працьовитості, людяності, успішності. Найкраще, що може подарувати Господь у Вас є: сім’я, улюблена робота, коло вірних друзів, правильні життєві цінності, духовна свобода, життєва рівновага, мотивуючі та вагомі цілі.

Тому можемо побажати тільки примножувати Ваші життєві статки, щоб кожен день був кращим попереднього, щоб встигали ще більше зробити добра, на Вас надіється наша громада, Ви опора та стабільність нашого району.

Ваша сім’я – це життєвий фундамент, який був закладений багато років тому, бажаємо щоб родинна фортеця не тільки зростала, а й міцнішала, була освячена Божою присутністю та приносила тільки плоди щастя, радості та любові.

Жодний життєвий шлях не буває легким, саме це загартовує людей та проявляє їхню справжню сутність, тож залишайтеся завжди таким, який Ви є – чутливим до чужих проблем, відданим своїй роботі, прекрасним чоловіком та батьком, справедливим та чесним головою районної ради, щоб ентузіазм та бажання творити добро ніколи не покидало Вас!

І найголовніше – це підтримка Господа, тоді у кожній справі Вас чекатиме успіх та перемога!