Вітання голови Богодухівської районної ради з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

20.03.2022

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей. Благополуччя кожної родини, кожного будинку багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності спеціалістів, які працюють у цій сфері.

Особливо відчутна ваша робота в умовах теперішнього часу. Незважаючи на складні умови працівники комунальних служб продовжують працювати в звичному режимі. Завдяки Вам маємо охайні й чисті вулиці, постійний вивіз ТПВ, доступні та доброякісні побутові послуги. Тобто ті, блага, без яких важко уявити свій побут сучасному суспільству.

Хочу висловити всім Вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, душевного тепла, життєвої наснаги та належних умов праці! Миру і злагоди Вашим родинам! І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу!

Голова Богодухівської районної ради                                                               Юрій ЯЦИНА