Відзначили Всеукраїнський день бібліотек

26.09.2018

Сьогодні, 26 вересня, вітання з професійним святом приймали бібліотекарі — провідники у світ знань та наукових відкриттів, хранителі скарбниці всіх багатств людського духу.

До читального залу Богодухівської ЦБС зібралися кращі представники галузі, керівники та працівники районної та сільських бібліотек-філій. Привітати їх прибули голова Богодухівської районної ради Сергій Панов, голова Богодухівської райдержадміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, завідувач сектором культури райдержадміністрації Алла Волошко. З нагоди свята були вручені відзнаки Богодухівської райдержадміністрації та районної ради і цінні подарунки – 8 ноутбуків та 3 планшети. Депутат Харківської обласної ради Ольга Львова презентувала присутнім святкові солодощі.

«Найбільший скарб - хороша бібліотека, - зауважив у своєму вітальному слові голова районної ради Сергій Панов, - Можна сидіти в бібліотеці і при цьому побувати у всіх куточках землі. І ми з радістю спостерігаємо, як останнім часом поповнюється матеріально-технічна база та фонди наших бібліотек. Побажав бібліотекарям зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.  

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.