Відзначили кращих працівників органів місцевого самоврядування

07.12.2018

07 грудня, голова районної ради Сергій Панов та голова Богодухівської райдержадміністрації Володимир Шаров, перед засіданням сесії урочисто привітали депутатів та працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом «День органів місцевого самоврядування». Кращих її представників було нагороджено відзнаками Харківської обласної державної адміністрації, а також спільною відзнакою районної ради та райдержадміністрації.

Від щирого серця дякуємо за плідну співпрацю з громадою, за відданість та чесність, за те, що присвячуєте своє життя для розвитку нашої громади. Саме місцева влада – це влада народу! Ви знаєте всі потреби своєї громади, тому прикладаєте максимум зусиль для досягнення реалізації всіх необхідних проектів.

Також приємною несподіванкою було привітання клубу завзятих рукодільників, дитячого гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт», які висловили глибоку подяку районній раді та райдержадміністрації за сприяння в організації ремонтних робіт їхнього клубу. Це не просто клуб, а осередок традиційної української культури і тепер діти мають можливість в комфортних та сучасних умовах творчо розвиватися.

В знак вдячності, від гуртка було подаровано 2 великих панно з орнаментом української вишиванки, які діти власноруч виготовили та презентували як символ співпраці та відданості своєму народу.