Відкриття нової покрівлі Улянівської ЗОШ I–III ступенів

23.10.2018

Головним питанням завжди було і буде - піклування про наших дітей. Це не тільки виховання та матеріальне забезпечення батьків, а й виховання в школі та забезпечення дітей належними умовами для навчання.

Тому в цьому році було проведено капітальний ремонт покрівлі та ремонт спортивного залу Улянівської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Ще до осінніх дощів і зимових холодів було закінчено ремонтні робити і дітлахи з радістю займаються спортом в новому залі, в якому до цього занять не проводилося, так як спортзал не був підготовленим до експлуатації.

Голова районної ради Сергій Панов, голова Богодухівської районної адміністрації Володимир Шаров та депутат Харківської обласної ради Ольга Львова урочисто привітали працівників та учнів закладу з відкриттям нової покрівлі та спортзалу, діткам побажали успіхів у навчанні, щоб батьки пишалися кожним досягненням підростаючого покоління.

На запитання Сергія Панова до учнів чи люблять вони навчатися та займатися спортом, діти в один голос дали позитивну і дуже емоційну відповідь.

Також оглянули клас першокласників в якому навчається 10 учнів, все організовано по стандартам Нової української школи і діти отримують знання по сучасній методиці викладання, що дає змогу якнайшвидше засвоїти матеріали та розвивати в собі успішні, лідерські якості, які так необхідні в житті кожної людини.

Подарунком від керівників був новенький ноутбук для початкових класів. В подальшому такою технікою будуть забезпечені всі кабінети, для того щоб вчителям полегшити спосіб викладання учбових матеріалів за новою освітньою програмою.

Крім того з районного бюджету було виділено 90 тисяч на забезпечення навчального закладу миючими та дезінфікуючими засобами, папером і всіма іншими необхідними матеріалами, на які зазвичай здавали кошти батьки – фонди школи та класу, що і в подальшому планується робити за районні кошти.

Школа - це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.