Відкрито Губарівський шляхопровід

09.01.2018

09 січня голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична разом із заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенієм Шахненком, головою районної ради Сергієм Пановим, головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим, депутатами Харківської обласної ради Ольгою Львовою, Миколою Пушкарем та Анатолієм Васеніним відкрили шляхопровід поблизу села Губарівка Богодухівського району на автошляху Харків - Охтирка, який з’єднує Харківську та Сумську області.

Будівництво шляхопроводу через залізничну колію поблизу села Губарівка Богодухівського району розпочалося у травні 2017 року. Жителі Харківської та Сумської областей чекали на новий міст 10 років: старий шляхопровід, побудований у 1962 році, жодного разу не ремонтувався і був зруйнований та демонтований у 2007 році. Об’їзна дорога через селище Полкова Микитівка збільшувала шлях на 7 км, з яких 4 км були вщент зруйновані.

Керівник області підкреслила, що ремонт шляхопроводу - лише один з етапів капітального відновлення дороги Харків - Охтирка.

«Траса - у вкрай поганому стані та потребує негайного ремонту. Але для того, щоб дорога могла функціонувати повноцінно, спочатку потрібно було відновити міст. У цьому році будемо ремонтувати трасу. Маємо повну підтримку Президента Петра Порошенка в цьому питанні - в державному бюджеті закладені кошти на роботи», - розповіла Юлія Світлична.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.