Відкрито футбольне поле стадіону «Колос»

27.07.2019

27 липня в Богодухівському районі відбулася важлива подія - урочисте відкриття оновленого, сучасного футбольного поля стадіону «Колос» після капітального ремонту.

З визначною подією в житті району учасників дійства вітали господарі свята та почесні гості: голова районної ради Сергій Панов, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, завідувач сектора молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Клочко, екс-голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, віце-Президент клубу «Динамо» Київ Євгеній Красніков, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, голова Харківської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Віталій Снопок, заслужений Майстер спорту, Чемпіон світу з кікбоксингу, директор обласної спортивної школи Віталій Єрьоменко.

У своєму вітальному слові Сергій Панов поздоровив всіх присутніх з цією довгоочікуваною подією. Висловив подяку всім хто працює в спорті та обслуговує стадіон, та усім хто причетний до даного свята.

Сергій Федорович також зазначив: «Ще багато роботи по стадіону. Триває реконструкція трибун, адміністративної будівлі. Планується заміна гумового покриття на сучасне, але відриваємо поле, щоб розпочати футбольні змагання та щоб могли тренуватися діти і наші футболісти».

Після вітальних слів розпочалась церемонія нагородження. Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації нагороджено Тонкошкур Віру Михайлівну -  бухгалтера комунального закладу Богодухівської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» за вагомий внесок у розвиток теорії та практики бухгалтерського обліку, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність і з нагоди Дня бухгалтера.

За надання вагомої допомоги у проведенні робіт з капітального ремонту футбольного поля на стадіоні «Колос» Подяки Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації отримали:

Веремейчик Микола Михайлович – підсобний робітник спортивних споруд КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»;

Панов Олександр Федорович – голова СТОВ «КОЛОС АС»;

Скорик Олександр Олексійович – генеральний директор ТОВ «МК М’ясний»;

Статівка Іван Юхимович – керівник приватного підприємства «Веста»;

Степанов Олександр Олександрович – підсобний робітник спортивних споруд КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»

Ткаченко Геннадій Сергійович – генеральний директор ТОВ «Трайгон Фармінг Харків»;

Шаров Володимир Анатолійович – голова Богодухівської районної державної адміністрації у 2015-2019 роки.

З нагоди відкриття танцювальними номерами та піснями розважали гостей учасники дитячого танцювального колективу «Сюрприз» та майстри народного мистецтва Богодухівського району – переможці Міжнародного вокального конкурсу у Грузії, народний вокальний гурт «Душа».

По завершенню заходу на футбольному полі відбулася товариська зустріч між командами ветеранів Богодухів – Валки.