Відбувся шаховий турнір, присвячений Дню пам’яті та примирення і 76-річчя Дня перемоги

12.03.2021

12 березня в приміщенні Богодухівського міського будинку культури відбувся обласний шаховий турнір «Слобожанщина», присвячений Дню пам’яті та примирення і 76-річчя Дня перемоги.

Цього дня змагалися команди Богодухівської, Валківської, Золочівської організацій ветеранів України, шахісти із солідним стажем, люди, захоплені цією грою ще з юності. Про високий рівень цього турніру говорить і той факт, що серед учасників був і майстер спорту України.

На урочистому відкритті змагань всіх учасників привітали: голова районної ради Юрій Яцина, голова районної державної адміністрації Анатолій Рисцов, Богодухівський міський голова Володимир Бєлий.

Відкриваючи змагання, голова районної ради Юрій Яцина побажав учасникам турніру міцного здоров'я, родинного щастя та нових перемог, як у спорті, так і в житті.

У підсумковому результаті перше місце виборола Золочівська організація, друге - Богодухівська, третє – Валківська.

По завершенню змагань керівники району та міста разом із головою Харківської обласної організації ветеранів України Анатолієм Хіневичем та головою Богодухівської районної організації ветеранів України Надією Починок подякували шахістам за участь в турнірі, гарні комбінаційні партії, позитивні емоції вручили переможцям грамоти і подарунки.

Наші ветерани ще раз довели, що той, хто займається грою в шахи, хто постійно тренує свій мозок , просто приречений на довголіття.

Більше фото