Відбувся районний педагогічний форум

30.08.2019

29 серпня, в межах районного педагогічного форуму, у приміщенні БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 відбулося пленарне засідання за темою «Нова українська школа – впевнений поступ освітньої реформи», у роботі якого взяли участь заступник голови районної ради, Роман Ярошенко, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, заступник міського голови Ольга Мальована, начальник відділу освіти Ірина Повойко, керівники та педагогічні працівники закладів освіти району.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Роман Ярошенко, заступник голови Богодухівської районної ради, зазначивши у своєму виступі, що освітянська галузь і надалі залишається одним із провідних напрямків розвитку району, зокрема, забезпечення належних умов для навчання та виховання дітей є пріоритетним завданням районної влади, основними орієнтирами на шляху розвитку якої є якість освіти і рівний доступ до неї всіх громадян, забезпечення функціонування єдиного інформаційного простору, упровадження інноваційних технологій у навчання на шляху реалізації Нової української школи.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко у своєму виступі зауважила, що упродовж минулого року освітяни втілювали в життя ідею Нової української школи, реалізуючи цю реформу за трьома ключовими напрямами – оновлення змісту освіти та стандартів, підтримка й навчання вчителів та створення нового освітнього простору. Разом з тим, подякувала усім педагогічним колективам за роботу у минулому навчальному році та побажала нових досягнень та перемог.

Під час роботи форуму для освітян власним досвідом із пілотування нового Державного стандарту початкової освіти поділилася вчитель закладу загальної середньої освіти КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» Тетяна СТУС. Про досвід роботи КУ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» розповіла директор закладу Олена КОНОНЕНКО.

По завершенню засідання кращих освітян району було нагороджено грамотами та подяками.