Відбувся районний педагогічний форум

30.08.2017

Напередодні Дня Знань, 30 серпня у приміщенні ліцею №3 відбулося засідання педагогічного форуму з питань здобутків та завдань системи освіти району на шляху реалізації концепції нової української школи. Відкрила засідання начальник відділу освіти районної державної адміністрації І.О.Повойко, яка зазначила, що метою зібрання є спрямування методичної роботи з педагогічними працівниками закладів освіти району на формування їхньої готовності до створення інноваційного освітянського простору Концепції нової української школи.

У засіданні форуму взяли участь голова районної ради С.Ф.Панов, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, міський голова М.В.Голуб, керівники місцевого самоврядування району, освітяни.

У цей урочистий день керівники дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району, педагогічні працівники, молоді педагоги отримали від очільників району та міста Почесні грамоти, Подяки та найщиріші вітання з початком нового навчального року, побажали міцного здоров’я, добра, щастя, оптимізму, впевненості та творчого натхнення.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.