Відбувся футбольний матч

13.07.2017

12 липня на футбольному полі із штучним покриттям у запеклій, напруженій, але дружній боротьбі вперше зустрілися збірна футбольна команда Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради, і команда їх колег із міста Валки. Гра завершилася результативною нічиєю.

Матч видався досить видовищним. Усі гравці Богодухівської команди: Ігор Григоров, Павло Григорович, Максим Васенін, Ігор Жданюк, В’ячеслав Масюк показали гарну, злагоджену командну гру, а забитими голами, порадували Сергій Панов та Олександр Скирда. Ворота захищали Володимир Шаров та Олександр Скорик.

Наприкінці гри керівництво району зазначило, що спортивні змагання з міні-футболу проводяться з метою залучення якомога більше дітей та дорослих до цього виду спорту, пропаганди активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я, а також налагодження спортивних стосунків між районами та містами області. Головним досягненням змагань стало задоволення, яке отримали усі учасники змагань.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.