Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

28.09.2021

Сьогодні, 28 вересня, напередодні професійного свята працівників освіти, яке в Україні відзначається у першу неділю жовтня, в «Міському будинку культури» м. Богодухів для педагогів відбулися урочистості до Всесвітнього дня учителя та Дня працівників освіти.

На свято завітали шановані гості - голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ.

З щирими, теплими вітальними словами до освітян звернувся голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА: «Щасливий той - хто своєчасно сказав слова подяки вчителю»!

Юрій Дмитрович побажав всім педагогам доброго здоров'я і благополуччя, терпіння й оптимізму, успіхів в їх нелегкій, але такій важливій праці тому, що учитель – це більше, ніж просто професія, це можливість надихати, це дар навчати і досліджувати, це шлях до пошуку нових рішень, це спроможність кинути виклик своїм можливостям, це змога слідувати за своєю пристрастю – це покликання!

За активну життєву позицію, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Богодухівського району, кращі освітяни були відзначені Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

По завершенню урочистої церемонії нагородження відбувся святковий концерт. Гарний настрій освітянам дарували місцеві талановиті артисти. Пісні, що торкалися серця, щирі аплодисменти, радість і гордість за успіхи колег, а також приємним сюрпризом стала пісня у виконанні голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ.

Захід видався особливо душевним!

Більше фото