Відбулися урочистості до Дня медичного працівника

22.06.2016

18 червня 2016 року у Богодухівському РБК відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника. Представники районної та міської влади привітали медиків та, подякували їм за роботу. Працівникам сфери охорони здоров’я району були вручені почесні грамоти та грошові премії. У заході взяли участь , голова районної ради С.Ф.Панов, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, Богодухівський міський голова М.В.Голуб, меценат, генеральний директор ТОВ "МК "М'ЯСНИЙ" Скорик О.О., депутат Верховної ради України О.М.Біловол, депутати Харківської обласної ради М.Б. Пушкар  та В.М. Бєлий .

Голова Богодухівської РДА Шаров Володимир Анатолійович зазначив, що на даний час вирішується питання щодо виділення коштів з районного бюджету у сумі 35000 грн. для Богодухівської ЦРЛ на придбання нового кардіографа. Медики отримали грошові премії та коштовні подарунки від підприємця та мецената Скорика Олександра Олексійовича, а саме новий потужний комп’ютер був вручений адміністрації КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району», нове лікарське обладнання було надано педіатричному відділенню Богодухівської ЦРЛ.

В  своєму привітанні Голова Богодухівської районної ради Панов Сергій Федорович наголосив на тому , що тяжка праця медиків на сьогоднішній день досить часто буває недооцінена державою. В цей урочистий день Він побажав медичним працівникам поменше пацієнтів та висловив подяку за сотні врятованих життів та вчасно надану медичну допомогу. В травні адміністрація КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» звернулась до Богодухівської районної ради, щодо термінової необхідності в забезпеченні транспортом для перевезення хворих на хронічну хворобу нирок, потребуючих постійної замісної терапії - гемодіалізу, до лікувальних закладів у м. Харків, тому Він вирішив відмовитись від службового автомобіля та передати його медикам і виніс дану пропозицію на розгляд сесії районної ради, депутати підтримала її. (Для довідки: відмова від службового транспорту та водія дозволить заощадити більше ніж 100 тис. грн. коштів районного бюджету на рік ) Вже сьогодні автомобіль ГАЗ-31105-801 передано медичному закладу.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.