Відбулися громадські обговорення!

01.11.2017

З метою проведення екологічної експертизи, щодо початку роботи Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухові, 30 жовтня о 12-00 годині за адресою: 62103, Харківська обл., м. Богодухів, вул.Космічна,1С, відбулися громадські обговорення за участю голови районної ради С.Ф. Панова, голови районної державної адміністрації В.А. Шарова, представників територіальної громади і колективу КП «Господар» Богодухівської районної ради.

В обговоренні виступив В.А. Шаров та повідомив, що робота Комплексу дозволить системно і комплексно вирішувати проблему технологічного процесу утилізації твердих побутових відходів Богодухівського району Харківської області. Комплекс з управління комунальними відходами в Богодухові буде працювати за унікальною технологією сортування та подальшої переробки твердих побутових відходів і відповідатиме європейському рівню.

За результатами обговорення зборами одноголосно було прийнято рішення щодо початку роботи Комплексу з метою проведення екологічної експертизи.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.