Відбулося XLIX засідання позачергової сесії Богодухівської районної ради VII скликання

24.12.2019

24 грудня в ході засідання депутати районної ради розглянули 9 питань порядку денного.

Заслухали та схвалили звіт голови Богодухівської районної ради про свою діяльність за 2019 рік.

Наступним питанням районна рада розглянула та затвердила районний бюджет на 2020 рік.

Депутатський корпус підтримав два питання щодо надання дозволу на передачу в оренду приміщення спортивної зали КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ громадській організації «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ «ХОРТИНГУ» для проведення тренувань з учасниками освітнього процесу Богодухівського району та Крисинській сільській раді для проведення спортивних занять з футболу для учасників освітнього процесу, у вільний від занять час.

Прийнято рішення про проведення конкурсного відбору на посаду ГУТЯНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ, затверджено склад конкурсної комісії, перелік тестових та ситуаційних завдань разом з критеріями оцінювання самого конкурсного відбору.

Також депутати погодили введення додаткових 1,5 одиниці творчих працівників до штатного розпису КЗ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ «РАЙОННИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ».

Питання про надання дозволу сектору освіти Богодухівської районної державної адміністрації, БОГОДУХІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №1 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ на передачу в оренду спортивної зали, яка розташована за адресою: м. Богодухів, площа Каразіна, 14 не було підтримано депутатами та направлено на більш досконале вивчення.

Наступним рішенням депутати прийняли до відома заяву Панова С.Ф. про дострокове припинення своїх повноважень, як голови районної ради, без припинення повноважень депутата районної ради.

Сесія вирішила покласти виконання обов’язків голови Богодухівської районної ради на його заступника Ярошенка Р.І.