Відбулося святкування Дня козацтва та Дня Захисника України!

11.10.2019

11 жовтня голова районної ради Сергій Панов та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова прийняли участь у покладанні квітів з нагоди вшанування загиблих воїнів які захищали нашу державу.

В районному будинку культури відбувся святковий концерт на якому з вітальними промовами виступили: голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова, міський голова Микола Голуб та депутат обласної рали Ольга Львова.

Сергій Панов висловив глибоку подяку всім захисникам України за відданість, непоборність, витримку та патріотизм, побажавши процвітання нашій державі та незламності духу українського народу, для того щоб ніколи не втратити свою незалежність, свободу та своє українське ім’я.

Свято День захисника Вітчизни в Україні відзначається в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Цей день є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю та не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій на рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Подякував всім за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!