Відбулося спільне засідання депутатських комісій

16.02.2023

16 лютого відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій: з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва та комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології, в якому також взяли участь - голова районної ради Юрій Яцина, заступник голови районної ради Руслан Світличний.

Комісії опрацювали 6 питань порядку денного, внесли ряд пропозицій і рекомендацій та підтримали їх. Запропонували ряд питань винести для розгляду на чергову сесію районної ради.

Предметом обговорення і роботи депутатів були питання, пов’язані з ходом осінньо-польових робіт в Богодухівському районі за 2022 рік, також заслухано звіти комунальних підприємств та щодо продовження дії контракту з начальником КП «Богодухівське бюро технічної інвентаризації» Л.Сердюк.

Голова районної ради Юрій Яцина поінформував депутатів про хід виконання рішення районної ради від 07.12.2022 р. № 179-VІІІ «Про звернення депутатів Богодухівської районної ради Харківської області до Кабінету Міністрів України щодо отримання фермерськими господарствами та іншими виробниками сільськогосподарської продукції Богодухівського району Харківської області коштів за програмою «Підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції», ознайомив з інформацією Богодухівської окружної прокуратури Харківської області про результати діяльності з вирішення звернень і запитів, прийому громадян, забезпечення доступу до публічної інформації в 2022 р.