Відбулося LXІ засідання позачергової сесії Богодухівської районної ради VII скликання

30.11.2020

30 листопада в ході засідання сесії районної ради було розглянуто та прийнято 6 питань порядку денного.

Депутати обговорили та внесли зміни до двох Програм:

- економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2020 рік;

- розвитку галузі охорони здоров’я в Богодухівському районі на 2020 рік затвердженої рішенням районної ради від 11.12.2019 р. № 938-VII.

Окрім того внесено зміни до рішень районної ради:

- від 24 червня 2016 року № 186-VII «Про надання дозволу відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації на списання та зняття з балансового обліку 4-х автомобілів Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 1-го автомобіля Шарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та трактору Полковомикитівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Богодухівської районної ради»;

- від 14.01.2016 р. № 50-VII «Про затвердження структури, чисельності виконавчого апарату ради та витрат на його утримання (із змінами).

Рада надала дозвіл сектору освіти Богодухівської районної державної адміністрації на списання та зняття з балансового обліку навчально-комп’ютерного комплексу.

З метою більш оперативного управління бюджетними коштами, недопущення кредиторської заборгованості бюджетними установами, що фінансуються з районного бюджету та інших змін, за пропозиціями головних розпорядників коштів районного бюджету, проведено уточнення в межах річних призначень та внесено зміни до рішення районної ради від 24 грудня 2019 року № 956-VII «Про районний бюджет на 2020 рік».

Наприкінці засідання заступник голови районної ради Р.І. Ярошенко висловив щирі слова вдячності депутатам за їхню віддану, професійну та колективну співпрацю протягом VII скликання районної ради побажавши їм міцного здоров’я, миру та благополуччя і подальших успіхів у всіх запланованих справах.