Відбулося LIX засідання позачергової сесії Богодухівської районної ради VII скликання

25.09.2020

25 вересня в ході засідання сесії депутати районної ради розглянули та прийняли рішення з18 питань порядку денного.

Депутати обговорили та внесли зміни до Програм:

- економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2020 рік;

- захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, протидії тероризму, корупції та організованій злочинній діяльності у Богодухівському районі на 2016-2020 роки;

- розвитку інформаційного простору Богодухівського району на 2017-2020 роки»;

- соціального захисту населення Богодухівського району на 2016-2020 роки.

Затвердили штатний розпис КУ «Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр» Богодухівської районної ради в новій редакції на 01 вересня 2020 року.

Прийнято рішення про проведення конкурсного відбору на посаду завідувача КПОЗ «Міжлікарняна аптека № 339» Богодухівської районної ради Харківської області, затверджено склад конкурсної комісії.

За результатами конкурсного відбору на посаду директора КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» було призначено Беспалько Оксану Олексіївну та встановлено умови оплати праці.

Розглянуто та підтримано питання:

- про створення груп подовженого дня у закладах освіти Богодухівського району на 2020/2021 навчальний рік;

- про передачу в оперативне управління КНП центральній районній лікарні будівель та споруд;

- про деякі питання оренди комунального майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району;

- про деякі умови праці Кононенко О.М. директора КУ «Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр» Богодухівської районної ради.

Погоджено преміювання головному лікарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» Прошуті В.В.

Заслухано та взято до відома інформацію директора КСП «Балабанівське» про підсумки роботи за 8 місяців 2020 року.

Надано матеріальну допомогу для лікування трьом громадянам Богодухівського району.

З метою більш оперативного управління бюджетними коштами, недопущення кредиторської заборгованості бюджетними установами, що фінансуються з районного бюджету та інших змін, за пропозиціями головних розпорядників коштів районного бюджету, проведено уточнення в межах річних призначень та внесено відповідні зміни до рішення районної ради від 24 грудня 2019 року № 956-VII «Про районний бюджет на 2020 рік».