Відбулося LI засідання сесії Богодухівської районної ради VII скликання

25.02.2020

25 лютого депутати розглянули 21 питання порядку денного.

Першим питанням заслухали та прийняли до відома інформацію «Про заміщення депутата районної ради» привітавши Лещенко Надію Вікторівну з приєднанням до депутатського корпусу.

Було заслухано та схвалено публічний звіт керівника районної державної адміністрації Валентини Зирянової  з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку Богодухівського району й делегованих районної радою повноважень за 2019 рік.

Рада розглянула та затвердила звіт про виконання районного бюджету за 2020 рік, також було прийнято до відома звіт директора КЗ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ «РАЙОННИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ» Козловського Я.В. про свою діяльність за 2019 рік.

Депутатський корпус підтримав 3 проєкти щодо участі в обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році – Богодухівської гімназії № 1, Богодухівського ліцею № 3, Крисинського НВК та гарантовано їх співфінансування у розмірі 45%.

Встановив надбавку за престижність праці директорам закладів загальної середньої освіти району, які призначалися на посаду Богодухівською районною радою.

Прийняв рішення про проведення конкурсного відбору на посаду КРУЧАНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ, затверджено склад конкурсної комісії, перелік тестових та ситуаційних завдань разом з критеріями оцінювання самого конкурсного відбору.

Депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2020 рік, Програму розвитку цивільного захисту Богодухівського району на 2020-2022 роки.

Внесли зміни та доповнення до комплексної Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2016-2020 роки, Програми розвитку галузі охорони здоров’я в Богодухівському районі на 2020 рік, Програми інформатизації Богодухівського району на 2020 рік та до Положення про призначення персональних стипендій «Майбутнє Богодухівщини» затвердженого рішенням районної ради від 24.02.2017 р. № 413 – VII.

Погодили ліміти на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2020 рік ДП «Гутянське лісове господарство» та погодили встановлення надбавки за складність і напруженість в роботі Прошуті В.В. головному лікарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради».

Районна рада розглянула заяву від Грищенка М.І. директора КНП «Богодухівська центральна районна лікарня» Богодухівської районної ради щодо подовження трудових відносин та вирішила продовжити контракт терміном на 5 років, внесла зміни до складу комісії з питань надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Богодухівського району та позитивно розглянула звернення щодо надання матеріальної допомоги.

Звернення Всеукраїнського Об’єднаного Штабу захисту української землі щодо приєднання до народної ініціативи стосовно реформування земельних відносин не набрало необхідної кількості голосів.

З детальною інформацією та проектами рішень можна ознайомитися на офіційному вебсайті Богодухівської районної ради в розділі "Документи".