Відбулась VІІІ позачергова сесія районної ради

19.08.2021

19 серпня 2021 року, на пленарному засіданні VІІІ позачергової сесії районної ради, депутати розглянули 4 питання порядку денного сесії, з яких по двох прийняті відповідні рішення.

Першим питанням порядку денного депутати внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік. Це рішення надало можливість розблокувати роботу управління соціального захисту населення Богодухівської РДА. Рішенням прийнято дві субвенції до районного бюджету від Коломацької та Валківської місцевих рад для погашення боргів за 2020 рік.

Депутати затвердили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Вишневе, розташованого в адміністративних межах Мельниківської сільської ради Валківського району Харківської області.

Крім того, за пропозицією депутата Пушкаря М.Б. – голови фракції «Блок Світличної РАЗОМ», прийняті два депутатських звернення.

Перше звернення стосується внесення змін до Положення про обласний конкурс мініпроєктів «Разом в майбутнє», другим передбачається направлення запиту до правоохоронних органів щодо законності дій АТ «Харківгаз» в частині відключення газопостачання, неправомірних дій щодо показників газових лічильників та відповідності нормативних актів АТ «Харківгаз» чинному законодавству України. Депутати підтримали депутатське звернення та прийняли відповідні рішення.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Богодухівської районної ради.