Відбулась сесія районної ради

08.12.2017

08 грудня відбулася ХХV сесія VII скликання районної ради в роботі якої взяли участь голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров В.А., депутат Харківської обласної ради Львова О.В., сільські, селищні, міський голови, представники засобів масової інформації та громадськості.

Перед початком роботи сесії відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. З привітанням виступили Панов С.Ф., голова районної ради та Шаров В.А., голова районної державної адміністрації. Крім того були вручені Почесні грамоти та подяки районної ради і районної державної адміністрації найкращим серед кращих: депутатам, працівника органів місцевого самоврядування району та вручено Євтушенку Володимиру Михайловичу, генеральному директору ПСП «Шевченка» посвідчення, нагрудний знак, диплом «Почесного громадянина Богодухівського району».

На сесії розглянуто 29 питань порядку денного і прийняті відповідні рішення з 23 питань, а з 6 питань рішення були не прийняті.

Депутати районної ради заслухали та схвали Звіт голови районної ради Панова С.Ф. про свою діяльність за 2017 рік. В ході обговорення звіту депутат районної ради Скорик О.О., депутат обласної ради Львова О.В., сільські голови Мартелов С.І., Горбунов М.В., Малайдакова Є.Л., голова райдержадміністрації Шаров В.А. висловили подяку голові районної ради за ефективну, успішну, плідну роботу.

Наступними рішеннями депутати внесли зміни до 3-х діючих районних програм, створили комунальну установу «Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр» з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійно-технічної освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

Районна рада передала в оперативне управління Богодухівському ліцею №3, Богодухівській загальноосвітній школі № 2, Губарівському НВК комплекси будівель та споруд, якими вони користуються та розглянули ряд інших питань комунальної власності.

Крім того затвердили Статут «Богодухівська централізована бібліотечна система» в новій редакції, надали дозвіл на продовження термінів дій контрактів з директором Богодухівського ліцею №3 Рубаник О.В., з директором Богодухівського БТІ Сердюк Л.П.

Далі депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік та затвердили 5-ть технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок.

В порядку денному «різне» депутат обласної ради Львова О.В. прозвітувала про виконання депутатських обов’язків за 2017 рік.

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на нашому сайті.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.