Відбулась оперативна нарада

04.09.2020

04 вересня 2020 року відбулась оперативна нарада заступника голови Богодухівської районної ради Романа Ярошенка із виконуючим обов’язки начальника сектора освіти Богодухівської райдержадміністрації Вікторією Лукашовою та директором Богодухівської гімназії № 1 Богодухівської районної ради Оксаною Михасюк.

Керівник районної ради вислухав директора гімназії № 1 О.Михасюк стосовно стану аварійного виходу будівлі. В ході розмови стало відомо, що земля просіла під ганком аварійного виходу і потрібно якнайшвидше провести ремонт сходців, тому що від цього залежить життя і здоров’я наших дітей.

Також були обговорені ще деякі питання і заплановано в подальшому провести роботи по другим об’єктам гімназії № 1. Районна рада є засновником закладу освіти, але не має можливості самостійно приймати рішення стосовно фінансування ремонтних робіт, тому що розпорядником коштів є Богодухівська райдержадміністрація.

Під час наради заступник голови районної ради Р.Ярошенко зауважив, що районна рада завжди оперативно реагує на потреби закладів освіти району та ніколи не відмовляє керівникам у вирішенні їх питань. Але наголосив, що функції управління навчальними закладами району та їх майном були делеговані районною радою сектору освіти райдержадміністрації.

За результатами наради було прийняте рішення терміново вжити заходи щодо проведення капітального ремонту аварійного виходу Богодухівської гімназії № 1. Районна рада звернеться до розпорядника коштів – Богодухівської райдержадміністрації щодо виділення на сесії районної ради коштів на проведення робіт, що розпочнуться найближчим часом. Зараз це питання перебуває під пильним контролем Богодухівької районної ради. Не буває нерозв’язаних проблем якщо є спільні цілі, взаєморозуміння та бажання їх вирішити.