Відбулась ХХІІI позачергова сесія районної ради

05.10.2017

05 жовтня, під головуванням Панова С.Ф. – голови районної ради, відбулась ХХІІІ позачергова сесія районної ради. В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Шаров В.А., начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, сільські, селищні, міський голови, представники засобів масової інформації.

У ході пленарного засідання було розглянуто 17 питань порядку денного, які були попередньо опрацьовані постійними депутатськими комісіями районної ради.

Депутати розглянули та прийняли рішення з питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №349-VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік» та додатків до нього», внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2017 рік та до районної Програми підтримки розвитку архівної справи на 2016-2018 роки.

В процесі детального обговорення депутати прийняли рішення про встановлення тарифів за зберігання та захоронення твердих побутових відходів для потреб бюджетних установ та інших споживачів Богодухівського району комунальному підприємству «Господар» Богодухівської районної ради.

Дискусії виникли також при обговоренні питання про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) Богодухівського району комунальному підприємству «Господар» Богодухівської районної ради. Активну участь в обговоренні взяли депутати Колосарьов О.І., Тризна Д.К., Заяц М.М., Скорик О.О., Калітін І.Є., директор КП «Господар» Жданюк І.І. та інші. За результатами обговорення депутати прийняли відповідне рішення.

Також на сесії були розглянуті питання та прийняті відповідні рішення щодо комунального майна та надання адресної матеріальної допомоги гр. Слісаренко Т.Д. син якої загинув захищаючи Україну в АТО.

Розгляд питань про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок викликало запитання у деяких депутатів і було перенесено їх розгляд на наступну сесію районної ради.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті районної ради.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.