В Золочіві привітали захисників України

13.10.2021

З нагоди Дня захисника України, 13 жовтня, у Золочівській селищній раді відбулись урочистості. Керівники району та селищної ради, представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям свята - тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.

Заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, вітаючи зі святом захисників, зазначив, що цей день уособлює в собі мужність, силу духу, честь і патріотизм. Наш обов'язок - зберегти мир і злагоду в суспільстві і в нашій державі. Головне щоб не лунали вибухи, не плакали наші матері, а наші діти жили в багатій, мирній і процвітаючій країні. Побажав всім міцного здоров’я, успіхів, любові, сімейного благополуччя і мирного неба над головою.

Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації нагороджено учасників бойових дій – мешканців селищної ради, військовослужбовців прикордонного загону та військового комісаріату.