В місті Богодухові відзначили 75-ту річницю визволення Богодухова та День міста

08.08.2018

07 серпня відбулися заходи з нагоди 75-ї річниці визволення Богодухова від фашистських загарбників та Дня міста.

Керівники району та міста, трудові колективи, члени політичних партій та громадських організацій, громадськість прийшли до Меморіалу Слави, щоб покладанням квітів, військовим салютом, хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять полеглих, низько вклонитися перед усіма, хто на собі відчув пекло військових подій, згадати подвиги захисників та визволителів рідного краю.

Після цього заходи продовжились святковою програмою на центральній площі міста Богодухова, де для дітей працювали ігрові майданчики, атракціони, ярмарок солодощів і сувенірів. А на любителів мистецтва чекала виставка виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, картин самодіяльних художників.

Під час урочистої частини, яка відбувалася на центральній площі міста, жителів та гостей міста привітали голова районної ради Сергій Панов, народний депутат України Олександр Біловол, перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутати Харківської обласної ради Микола Пушкар та Тетяна Біловол, голова районної організації БПП «Солідарність», депутат районної ради Олександр Скорик.

Вітаючи мешканців із днем заснування міста, Віктор Коваленко зазначив: «Завдяки працьовитості богодухівців місто стало однією з перлин області. Вам незмінно вдається реалізовувати значущі соціальні проекти, сприяти розвитку та поліпшенню умов життя. Бажаю всім щастя, міцного здоров’я, благополуччя, родинної злагоди й успіхів у всіх починаннях».

В своєму вітальному слові Сергій Панов наголосив: «Що наше чарівне місто займає особливе місце у серцях тих, хто тут народився і живе, чия батьківська земля в іншому куточку світу, але теперішнє нерозривно пов’язане з Богодуховом, хто тут колись працював чи навчався, приїздив у гості чи бував проїздом. Богодухівська земля пам’ятає багато цікавих, емоційних, радісних і сумних моментів, вона ввібрала у себе неповторну енергетику всіх тих людей, які жили тут раніше, які живуть зараз. Ми з вами разом творимо сучасну історію нашого славного міста, примножуємо його добробут і культурну спадщину».

«Районна рада піклується про долю нашого міста, не залишає поза увагою жодну з проблем, що виникає в Богодухові. Комунальні заклади і підприємства районної ради забезпечують різноманітними послугами населення району. Зі свого боку, керівництво та депутати районної ради постійно дбають про їх розвиток, покращення матеріальної бази та запровадження нових прогресивних методів роботи. Зважаючи на це, та виходячи із фінансових можливостей щороку з районного бюджету виділяються кошти на покращення матеріально-технічної бази інфраструктури та галузей соціально-гуманітарного призначення», - зазначив Сергій Федорович.

З нагоди святкування Дня міста керівниками району було вручено грамоти районної державної адміністрації та районної ради громадським активістам, депутатам, працівникам установ, підприємств та організацій міста.

Святковий настрій усім присутнім на святі дарували вокалісти та учасники художньої самодіяльності колективів районного будинку культури, центру дитячої та юнацької творчості та інші.

Завершилося свято виступами кавер групи «Manera Music Band» та Народної артистки України Ірини Білик, святковим феєрверком і дискотекою від DJ PENZEV, DJ DEN MATIS та MC SVAROVSKI.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.