В Богодухівському районі завершується реалізація міні-проектів

27.12.2017

27 грудня відбулося відкриття ще чотирьох міні-проектів, реалізованих в рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» на території Богодухівського району. В урочистостях взяли участь депутат Харківської обласної ради Львова О.В., голова Богодухівської районної ради Панов С.Ф., голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров В.А., Богодухівський міський голова Голуб М.В., заступники міського голови Мальована О.А. та Ворвуль В.В., Олексенко Н.І. - помічник депутата Харківської обласної ради Пушкаря М.Б.

Міні проекти реалізовані за кошти обласного бюджету (50%), місцевого бюджету(45%), ініціативних груп (5%)

Коротко про виконані роботи:

В рамках міні-проекту «У «Берізці» тепло всім: і дорослим, і малим» проведені роботи по заміні вікон та дверей у ДНЗ № 9 м. Богодухова на загальну суму 58,228 тис. грн.

В рамках міні-проекту «Наш сучасний дошкільний заклад» проведений капітальний ремонт каналізаційної мережі Богодухівського ДНЗ № 5 на загальну суму 177,823 тис. грн.

В рамках міні-проекту «Сучасному дитсадку - бути» проведена заміна забору та встановлений дитячий майданчик і павільйон у Богодухівському ДНЗ № 3. Загальна сума реалізації проекту -199,576 тис. грн.

В рамках міні-проекту «Наша оселя – комфортна, безпечна оселя» проведений поточний ремонт каналізаційних мереж по вул. Катукова в м. Богодухові на загальну суму 46,68 тис.грн.

Під час відкриття об’єктів керівники району провели особистий огляд матеріально-технічної бази дитячих закладів, поспілкувалися з викладачами та вихованцями, ознайомились з успіхами та визначили проблемні питання та першочергові потреби кожного дитячого закладу, які потрібно вирішити в 2018 році.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.