В Богодухівському районі привітали працівників поліції

04.07.2022

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну працівники Національної поліції займаються безліччю справ - від звичного для них зберігання громадського порядку до евакуації мирного населення з зони бойових дій, виявлення диверсантів та розслідування військових злочинів. Безліч правоохоронців пішли на фронт й знищують окупантів.

Сьогодні, 4 липня, з нагоди свята Дня Національної поліції України, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з головою Богодухівської районної державної адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ, першим заступником голови Богодухівської райдержадміністрації Зоєю КИСЬ привітали представників поліції Богодухівського району з їх професійним святом.

В своєму вітальному слові Юрій ЯЦИНА зазначив: «Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, разом з військовими підрозділами стримуючи збройну російську агресію проти України, захищаєте територіальну цілісність та суверенітет нашої держави».

«Дякую вам за цю непросту щоденну службу, особисту хоробрість, звитягу та відданість українському народові. Бажаю міцного здоров’я, мужності, витримки, подальших професійних успіхів в ім’я миру і процвітання нашої України!», - сказав Юрій Дмитрович.

З нагоди свята, тих, хто має особливі здобутки, керівники району відзначили Почесними Грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

Дякуємо за вашу службу!
Зі святом!