Урочистості з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства

16.11.2018

Земля потребує доброї погоди, доброго насіння, доброго робітника.

(Народне прислів’я)

«Земля годувальниця» і «Хліб всьому голова» - це прислів’я які викарбувалися в пам’яті кожної людини ще зі школи. А з батьківських учень пам’ятаються слова – «Земля дурнів не любить». Так воно і є! З розумом та натхненням будемо працювати – отримаємо і хліб, і достаток.

Богодухівщина – це скарбниця родючих чорноземів, на якій сумлінно трудяться працівники сільського господарства, тим самим збагачуючи на розвиваючи наш район. Сьогодні, в Богодухівському районному будинку культури урочисто вітають та святкують «День працівників сільського господарства». Дана галузь одна з провідних, адже саме сільське господарство має можливість зміцнити та збільшити економічний розвиток Богодухівського району.

З щирою вітальною промовою виступив голова районної ради Сергій Панов: «Шановні працівники сільськогосподарської галузі, шановні наші ветерани і почесні гості. Від імені районної ради вітаю всіх зі святом! Це свято особливе для України, тому що Україна має скарб – це нашу землю та людей, які працюють на ній. Люди нашого району неодноразово показували достойні показники в області. За це вам, сьогодні, дякую, особливо ветеранам. Це дуже почесна місія працювати в аграрній сфері, особливо багато десятків років. Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, успіхів, гарних зарплат, гарних врожаїв і цін на нього, гарних орендних плат, бо з цього наповнюється районний бюджет і йдуть зарахування в пенсійних фонд. Низько вклоняюся вашій плідній праці. Зі святом Вас!

Також працівників сільськогосподарської галузі привітали: голова Богодухівської райдержадміністрації Володимир Шаров, народний депутат Олександр Біловол, помічник народного депутата Андрія Немировського Тетяна Столяренко, депутат Харківської обласної ради Анатолій Васенін, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, – висловивши слова вдячності та шани за багатовікову працю.

Кращі працівники та ветерани с/г галузі були нагороджені почесними грамотами: Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, обласної профспілкової організації працівників АПК Байбакової Ніни Прокопівни, голови ради сільгосптоваровиробників та голови районного комітету профспілки працівників АПК, голови об’єднання профспілок Харківської області. Крім відзнак працівників та ветеранів с/г привітали цінними подарунками.

Приємностями також були виступи талановитих танцювальних гуртів, музичні вокальні вітання самородків богодухівщини та тепла святкова атмосфера почесного дня.

Велика шана та подяка трударям сільського господарства – за те, що цінують землю, за те, що працюють на ній, за те, що ми маємо хліб на столі!