Урочистості з нагоди Дня рятівника України

17.09.2019

17 вересня голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова в Богодухівському РВ ГУ ДСНС України в Харківській області привітали працівників з офіційним святом – День рятівника України.

Це свято об’єднує людей різних професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

Утверджуючи добро і милосердя, Ви – справжні герої наших днів – честю виконуєте покладені на Вас завдання. Спасибі за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконані, що Ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитиме обраній справі.

Урочисто, кращих співробітників нагородили почесними грамотами і подяками районної ради та районної державної адміністрації та, з нагоди свята, керівники району вручили сертифікат на придбання оргтехніки за кошти районного бюджету.