Урочистості до професійного свята – День медичного працівника, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради»

19.06.2020

19 червня, біля КНП «Центр медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» відбулися урочистості до Дня медичного працівника, в якому взяли участь: заступник районної ради Роман Ярошенко, голова райдержадміністрації Анатолій Рисцов, Богодухівський міський голова Микола Голуб.

Роман Ярошенко звернувся до медичного персоналу з найщирішими побажаннями та вдячністю за їхню нелегку та віддану роботу, адже саме зараз, кожен громадянин розуміє важливість здоров’я та повноцінного життя. І саме завдяки професійності лікарів, та всього іншого медичного персоналу, кожен відчуває себе захищеним. Тому нехай це свято завжди продовжується – святом кохання, щирості, доброти, відданості, затишності, спокою, гармонії та щастя.

Величезна вдячність та повага медикам за їхню працю, наполегливість, витривалість та професіоналізм!

Кращих медичних працівників було нагороджено почесними грамотами та подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації, грамотами Богодухівської міської ради.